You are currently viewing Pozdravljen/a na novi spletni strani…

Pozdravljen/a na novi spletni strani…

… kjer sva le korak stran, da se poveževa.

Hiter tempo življenja, stres, premajhna ali prevelika fizična aktivnost, neustrezen način prehranjevanja, uživanja tekočine, onesnaženost okolja, slab življenjski slog, premalo skrbi za dobro počutje, življenjske preizkušnje – vse to so dejavniki, ki vplivajo na naše psihofizično počutje in lahko vodijo v slabo počutje, bolezen in poškodbe.

Zatorej, naredi nekaj dobrega zase, vsak dan sproti, in ZaŽivi svoje sanje, da ne bodo le-te živele namesto tebe, zaradi tvojega strahu, predsodkov in negativnih energij.

 

POSTOPEK NAROČANJA

 • Oddaš naročilo za željeno storitev, darilo/izdelke, bone.

 • Plačila maročil so možna preko UPN obrazca, spletnega bančništva, osebno v gotovini ali POS transakcij – tako fizične kot pravne osebe.

 • Storitev je lahko izvedena takoj ob naročilu na prosti terim (po telefonu, preko sporočila, e-maila).

 • Dobava kozmetike, darilnih bonov je potrjena, ko je plačilo prejeto – osebno v gotovini ali na TRR (zadostuje že poslano potrdilo o plačilu na e-mail).

 • Darilne bone prejmeš v roku 2 delovnih dni od oddanega in potrjenega naročila.

 • Le paket kozmetike, ki se dobavlja iz tujine, prejmeš v roku 7 delovnih dni, od dneva nabave.

Opozorilo:
Termin naročene storitve lahko odjaviš najkasneje 24 ur pred dogovorjenim rokom izvedbe storitve, v nasprotnem primeru odpovedi, prostega termina ne moremo več zagotoviti.GDPR

Vse podatke hranimo zgolj za potrebe poslovne komunikacije s posamično stranko, obdelavo naročil in računov. Skladno z GDPR zakonom o varstvu osebnih podatkov, po 23. členu ZVOP-1-UPB1 pravilnika.ZASNOVA MASAŽNIH TRETMAJEV

 • Vsi masažni tretmaji so zasnovani znotraj podjetnega projekta Imperij Zdravja in Obilja, po sistemu izvedbe Monice De La Calli, ki temelji na celostni obravnavi posameznika, zato se tudi tehnike masažne izvedbe prilagajajo težavam posameznika. Kombinira se tudi več vrst masaž iz ponudbe, da se doseže maksimalen učinek na boljše počutje telesa, kožo.

 • Rezultate se z rednimi tretmaji ohranja na dolgi rok, glede na obseg fizičnega in psihičnega stresa v dnevu, življenjski slog.
 • Prilagaja se tudi stopnja intenzivnosti, izbira kozmetike, olj in pripomočkov.
 • Storitve primerne za vse starostne skupine ljudi in priložnosti obdarovanja (darilni boni).

 • Pretirana fizična aktivnost po končanem masažnem postopku odsvetovana, vsaj do naslednjega dne, zaradi možnih manjših reakcij telesa po masaži (npr. utrujenost,…). Izzvenijo v dveh do treh dneh, počutje pa se izboljšuje postopoma – ustvarja se pretok energije po telesu, aktivira točke na telesu, posledično se doseže regeneracija telesa.

 • V znak zaupanja in vzpodbudo pri ohranjanju boljšega počutja lahko prejmeš tudi darilo (redne stranke) – to je lahko gratis masaža ali uporabno darilo v fizični obliki.


DOBRODELNA NOTA

 • Zaradi želje po izkušnjah, pridobitvi realnih mnenj in rezultatov na ljudeh različnih starosti in izzivov, večje kredibilnosti poslovnega delovanja in učinka opravljenih lastno zasnovanih storitev, je bilo v sklopu raziskovalnega projekta, leta 2017 in 2018  BREZPLAČNO opravljenih kar nekaj masažnih tretmajev obraza (naključno klicanih oseb), prav tako telesa.
  Še vedno pa občasno koga izmed rednih klientov obdarim z brezplačno storitvijo, kar tako, ker s srcem opravljam svoje poslanstvo.

 • Na 5-ih podjetjih, ki so sprejeli priložnost, sem predstavljala in prezentirala hitre mobilne masaže, v sklopu varovanja zdravja na delovnem mestu. Izpolnjena anketa zaposlenih, ob koncu masaže, je pokazala velik interes za le-te, hkrati realno izražene prve učinke na počutju.

 • Vse kar sem vedno delala, sem delala s srcem. Plačilo pa je le del mojega truda, na podlagi efektivnosti dobrih dejanj.

 • Organizirala in izvedla sem dogodek, ob izdaji knjige “Iz pekla med zvezde” in zbirke pesmi “Pesmi moje duše mojih sanj” ter predstavitvi poslovnega delovanja. Organizirala meditacijske čajanke, dneve odprtih vrat. Opravila tudi degustacijo naravnih zeliščnih napitkov in jagodnega shake-a, v enem izmed ljubljanskih gostinskih lokalov.

 • Z darilnimi boni in paketom knjig sem dobrodelno sodelovala tudi pri obdarovanju, na eni izmed OŠ Domžale. 

OD SRCA DO SRCA …

Z vizijo. Za pozitivne spremembe…

Vedno mi je bilo pomembno najti rešitve. Si pomagati. In posledično do rezultatov pomagati tudi drugim, ki želijo in sprejmejo pomoč. 

Ker, še tako neizhodna situacija lahko postane izhodna.

(Monica De La Calli)

Dodaj odgovor