Pohvale, mnenja in predlogi

Spopadanje s fibromialgijo, mravljinčenje palca na roki, bolečine v hrbtenici, želodčne težave. V preteklosti sem hodila na Bownovo terapijo. Odkar, naju z možem masira Monica, se počutim bolje. Lažje premagujem težave v počutju. Ohromela prsta na roki, sta postala bolj gibljiva, bolečine so manjše. Masaža je kar močna. Masira drugače. Na svoj način. Vem, da stanje ne bo nikoli čisto OK. Tudi akupresura, na določenih obolelih mestih zelo boli, mravljinči, postaja vroče, ampak, masaže mi pomagajo. Tudi, ko mi vrat otrdi, mi masaža pomaga, da se napetosti sprostijo. Masaža stopal mi je pomagala, da lažje hodim, tudi po stopnicah. Zavedam se tudi, da bi bilo lažje odpraviti težave, če bi že v mladosti skrbela za svoje zdravje.

Tudi mož opazi spremembe. Sicer ne toliko, saj je človek, ki težko sprejema, da telo z leti »ošvohni« in, da potrebuje tudi masažno sprostitev. Je deloholik, in ne razmišlja o posledicah naporov. Zaveda pa se večje gibljivosti telesa, nog in manjših bolečin, na hrbtu in rokah. Masaža mu definitivno pomaga, pri ohranjanju počutja in bolečinah.

Mojca in Tine

Vse me je bolelo. Vse kosti, noge, roke, vrat, hrbet. Vsepovsod sem iskala pomoč, vendar izboljšanja ni bilo kaj dosti. Veliko, res veliko denarja sem vložila za zdravje, vendar, žal, ni kaj dosti pomagalo. Potem sem se odločila, da grem na masažo k Monici. Bolelo me je, ko me je masirala. Potrpela sem, kolikor se je le dalo. Izboljšanje sme čutila, že po prvi masaži, in ob naslednjih mi je bilo manj boleče, ob masiranju, in pokazali so se dobri rezultati. Tudi otekla ključnica se je začela manjšati. Sedaj imam res dovolj energije, in moči, vse lahko postorim sama, tudi beljenje in urejanje vrta mi ne delata nobenih težav. Hvala Monica, spremenilo se mi je življenje, odkar hodim k tebi na masažo. Še enkrat hvala, za učinkovito pomoč, prav tako, za izboljšanje težav s kožo, na obrazu (skleroza kože, gube).

Nataša, 69 let

Monica, živijo. Ker sem v službi, bo moje mnenje kratko. Na tvojih masažah se sprostim, kljub bolečini. Prijetno poklepetam, se nasmejem in spočijem. Čeprav me kak dan, po masaži, določen del boli, pa opažam, na splošno, boljše počutje, in manj bolečin, pri zadevah, ki me sicer mučijo. Skoraj si že en predstavljam, tedna brez masaže, čeprav me med masažo večkrat boli.

Urša, 38 let

Pozitivni učinki masaže, zame: veliko bolj prožno, celo telo. Masaže so sedaj manj boleče, telo prenese več bolečine, dolgotrajnejše dotike maserke. Ublaži trenutne bolečine – pri meni, predvsem v vratu in mečih. Sprostitev, med večjim delom masaže, kljub ventuzam.

Polona, 30 let

Pri Monici sem bila prvič, na negi obraza. Že takoj sem opazila razliko, na obrazu. Izdelke dobro predstavi. Hvala Moni, za predstavitev. Veliko sreče v poslovnem življenju.

Barbara P.

Pri Monici sem bila prvič, na negi obraza. Moram priznati, da se počutim odlično. Izdelki so vrhunski. Hvala Monici, za predstavitev in postrežbo Indiga. Veliko poslovnih uspehov.

Simona

Čutil toploto rok, upam, da bo držalo čim več časa. Se vidimo za tvoj rojstni dan.

Brane

Monica, super maserka si, tvoja energija je »the best«. Še pridem.

Nataša

Super si, všeč mi je, kako delaš, definitivno v pravi smeri. Nisem hotel, da nehaš, tako, da lahko pričakuješ, da pridem še kdaj. Sem sproščen, ampak nisem zaspan. Na določenih delih, se mi je zdelo, da nisi dovolj močno masirala, imaš pa super energijo, ki mi je zelo všeč.

Jakob

Masaža super, povezava, ki pa sem jo danes dobil, tako po masaži, in kasneje, je bila edinstvena, in se mi ni še nikoli zgodilo. Energija, ki jo oddajaš, in tudi sprejemaš, je nadnaravna. Dobil sem najmočnejšo povezavo in poistovetenje, odkar pomnim.

Vid

Masaža odlična. Med masažo sme čutila, da mi gre napetost in zmasiranih delov telesa, v nezmasirane. Na koncu masaže sem se počutila popolnoma prerojeno!

brez podpisa

Zelo dobra masaža, počutim se zelo elastično, in lahkotno. Zelo zadovoljna z rezultati.

brez podpisa

Top masaža, počutje je fenomenalno. Sem kot rožica.

brez podpisa

Masaža odlična, občutki fenomenalni! Hvala.

brez podpisa

Noro dobra masaža, počutim se, kot, da je del mene, šel ven. Občutki so fenomenalni, tako, da sme brez besed. Hvala.

brez podpisa

Monica De La Calli odlično predstavi kozmetične izdelke, ki jih prezentira na koži. Koža je, kot prerojena. Močno priporočam.

Irena H.

Pri Monici sem bila na masaži obraza in stopal. Bila sem navdušena. Dela s srcem, in komaj čakam, da poskusim Indigo.

Nina S.

Analiza telesa

Zelo zadovoljna, z analizo pregleda. Dobila sem veliko odgovorov na stanje počutja.

Martina

Zelo zadovoljna in presenečena nad rezultati.

E. H.

Zelo zadovoljen.

Marko H.

Zelo zadovoljna. Veliko novih stvari slišala. Zelo lepo.

Tatjana

Zelo zadovoljna, zelo dobre izkušnje.

Nataša

Zelo zadovoljna z analizo; dobila veliko koristnih napotkov in novih informacij. Hvala.

Tanja

Zelo sem zadovoljna. Super je vse. Hvala.

Vesna S.

Motivacijsko meditacijska čajanka (23.11.2017 in 24.3.2018)

Udeležena na čajanki … presenetljivo, zelo zadovoljna, z vso tematiko večera – masaža – vedno dobrodošla in zelo paše … Monica, hvala ti za vse … spodbudo, pravo intuicijo in pravo usmerjenost, … skratka, za spodbudo, ki jo daješ človeku samemu, mu odpreš oči, in daš novo moč in voljo … TOPLO PRIPOROČAM VSEM.

Lili

Zelo sem zadovoljna, in hvala Monici, za povabilo. Preživela nekaj lepih, sproščenih uric, po masaži se počutim, kot prerojena, nova energija in pozitiva, čista 10 – ka. Priporočam vsem, ki se želijo imeti super, in narediti enkaj koristnega, za svoje telo in življenje.

Bojana

Odkar sem spoznal Monico, sem zelo sproščen, ker hodim na njene meditacije. Bolje se počutim, tudi doma delam – poslušam meditacije. Zelo lepo in prijetno je. Zelo sem zadovoljen. Tu je tudi veliko pozitivne energije. Po vsaki čajanki grem domov sproščen.

Slavko

Odziv na degustacijo želiščnega napitka, v gostišču Jurman (21.10.2017)

Končno, v poplavi vseh mogočih presladkih pijač – ena naravna, pitna pijača, malo drugačna – tudi po barvi! Zanimivo.

Ana, Ambrož, Andreja, Tomaž

Zelo dobro. Posebnega okusa.

Ema

Okus je osvežilen, na koncu grenak.

brez podpisa

Okus je osvežilen, barva je super, okus je po malinah, malo poživi.

brez podpisa

Okus je nedoločen. Upam, da pijača dobro vpliva na telo!

brez podpisa

Okus je odličen in poživljajoč. Diši po jagodah in zelišča poživijo.

brez podpisa

Aromatično, poživljajoče – poživilo, cel letnik 1963!

brez podpisa

Dan odprtih vrat - predavanje (23.5.2015)

Super. Sledi in verjemi vase.

Ana

Hvala za veliko pozitivne energije.

Vesna

Prijetno druženje in polno pozitivne naravnanosti … samo pozitivno naprej! Srečno.

Nena

Vabljeni na sprostitev

1. Pokliči 051 336 596

2. Rezerviraj termin

3. Se razvajaj

Rezervacije:

Monica De La Calli

Trgovina:

Povežimo se:


© 2019 Agencija MD Spektras. Vse pravice pridžane.