You are currently viewing OD IZZIVOV DO USPEHOV

OD IZZIVOV DO USPEHOV

Upaj si. Sanjaj. Vizualiziraj. Spreminjaj. V celoti sebe deluj, življenje kreiraj. Pusti sledi, kakršne zmoremo JAZ, TI, MI VSI. Vsak na drugačen način.

Nikogar ne čakaj. Kar zmoreš, naredi takoj.

In verjemi. Vase.

Danes. Za jutri. Skozi čas. Obilje vsega, kar želiš in čutiš, vsak dan.

Vrednost samemu sebi in Življenju daš.

Koliko inspiracijskih in realizacijskih misli se zgodi tekom vsakdana, ko smo sami s seboj. Pod tušem, med sprehodom. Med raznimi aktivnostmi. Pred spanjem, ko bi morali leči k počitku, pa se um kar ne da ustaviti. Med branjem knjig, ko je dovzetnost za uresničevanje lastnih potencialov zopet na preži. Fokus pa med branjem knjig beži k vsemu, kar si um v aktivnosti zaželi. Toliko zamisli dobi. Skratka čez ves dan, pa še v sklopu sanj.

Ampak smisel Življenja je v večih zornih kotih, zato sledi svojemu umu, viziji, sanjam in dejanjem.

Deluj, čuti, Živi. Manifestiraj.

Jaz vem, kako. In kaj vse se uresniči, ko slediš korakom, ki si jih v dnevu postaviš ali spontano zliješ s časom. Jaz vem, kaj vse se je že uresničilo, ko sem tako močno verjela v določeno, da me ni zanimalo in me niti ne zanima ali še kdo verjame, ker vase zmorem verjeti, najbolj čutiti in zase doseči, vse tisto, za marsikoga nedosegljivo. Le jaz. In tu me nihče ne premakne niti za milimeter v svojo stran. Pripadam sebi. In rada pomagam drugim, za kar sem zmogla pomagati že sebi. Kaj pa ti?
Naj je tudi tvoj najboljši vsakdan.

To je tisto, kar rabimo, da izpopolnimo svoja Življenja in dosegamo zavidljive rezultate, na poti vsakodnevnih sprememb. Ki so posledica marsikaterih izzivov.
Izven kotičkov omejenosti, zakrknjenosti, neaktivnosti.

Požvižgaj se na prazne obljube, dogovore brez realizacije, ker le sam sebi lahko obljubiš in obljubljeno uresničiš. Ne čakaj.
Nič ne more biti ovira, ko nekaj v sebi tako močno čutimo, po čemer hrepenimo, za kar se borimo in slej kot prej svoje sanje v resničnost ulovimo.
Vredni in pripadni najprej sami sebi.

😀ZADNJA ZALOGA KNJIG, zate = 15,99 € (prej 30 €),
 do razprodaje zalog

😀ZADNJA ZALOGA PESNIŠKIH ZBIRK
(izraženo čutenje Življenja skozi pesmi), zate = 6,99 € (prej 20 €)
do razprodaje zalog

Svoj izvod lahko naročiš spodaj, preko obrazca,
ali objavljene kontaktne številke
📞 051 336 596

Prisluhneš lahko tudi avtorski skladbi, v kateri so zliti doživeti občutki. Le-ta je tudi del istoimenske terapevtsko izpovedne knjige.

Dodaj odgovor