Večdimenzionalnost razvajanja telesa in duha – večurno razvajanje telesa, z zahtevnejšim in visoko intenzivnim postopkom tretmaja, za še tako zahtevno osebo in višji standard ljudi.

V tretma je vključenih več visoko-efektivnih masažnih postopkov izvedbe z masažnim negovanjem telesa in obraza.

Vpliv na celotno počutje telesa (psiho-fizično) in izboljšanje stanja kože je efektivnejše. Doseženi rezultati so izrazitejši.

Posamične točke in dele telesa se masira detajlno in dlje, tudi z intervali stopnjevanja hitrosti masažnih tehnik, da se doseže večja prekrvavitev (skozi masažno gnetenje/gretje). Dlje, kot traja masažni tretma Prestiž, obsežnejši je postopek izvedbe.

Primerno za osebe, starejše od 18 let. Za vse vas, ki želite preoblikovati svoje telo, odpraviti celulit, zmanjšati strije, bolečine, odpraviti utrujenost, težave s kožo, se notranje umiriti in sprostiti od stresa, vsakodnevnih aktivnosti, razbremeniti svoje misli ter postaviti sebe na prvo mesto. Hkrati doseči večdimenzionalnost dobrega počutja. Pri tem tretmaju se boste razvajali kot kralj/ica. In še bolj samozavestno šli novim aktivnostim, načrtom naproti.

Zahtevnejša in obsežnejša masažna nega telesa in obraza, ročna limfna drenaža, preoblikovanje telesa, osnovna pedikura, osnovno ličenje, čajanka in možnost pogovorno intuitivnega svetovanja z vključenimi tehnikami meditacije (transcendentalna meditacija – od oktobra 2020 dalje: Samomasažno negovalne meditacijske čajanke – v skupini ali posamezno, naročanje med 9 in 16 uro, tudi na domu strank, ipd.).

Cena

DE LA CALMA – 150€
DE LA CALMA PLUS – 250€
DE LA CALMA DELUXE – 300€
 

* možnost, da sami izberete katere storitve želite v tem tretmaju in se obseg vseh storitev prilagodi vašim željam (za celotno telo ali le določene dele telesa). 

Vabljeni na sprostitev

1. Pokličeš 051 336 596

2. Rezerviraš termin

3. Se razvajaš

Rezervacije:

Monica De La Calli

Trgovina:

Trgovina z Wellness Izdelki

Povežimo se:

© 2019 Agencija MD Spektras. Vse pravice pridržane.