Nahrani in povrne koži sijaj – z nanosom naravne, ekološko pridelane in kvalitetne kozmetike (visokokakovostna negovalna olja Srčna Dama) dosežemo, da koža zadiha, se učvrsti, očisti strupov. Odpravijo se nepravilnosti na koži in težave, ki so posledica večih faktorjev (hormoni, zdravila, stres,…). Hkrati se z masažo doseže vpliv na počutje celotnega telesa, saj so tudi na obrazu, vratu in ušesih akupresurne točke, preko katerih z masažnimi tehnikami pošiljamo energijske dražljaje, preko meridianov po telesu do organov in celic. 

Z nanosom mešanice eteričnih olj (mešano z baznim oljem) na obraz, še dodatno spodbudimo zaznavne čute telesa; preko dihanja, pronicanja olj v notranjost kože, preko por (eterična olja prilagajamo posamezniku, glede na težave s kožo in počutjem).

Opozorilo: visokokakovostna negovalna olja Srčna Dama in celoten postopek tretmaja Prestiž, do sedaj niso povzročila negativnih stranskih reakcij pri klientih, in so primerna za vse tipe kož (tudi za zelo občutljivo kožo), tako ženske kot moške.

  • čiščenje, piling (globinska nega kože)
  • več masažnih tehnik izvedbe (točkovna, akupresurna, …)
  • primerno za vse starostne skupine ljudi, tudi otroke in starostnike (tudi kot darilo)

Cena

DELNA 65 €
CELOVITA 92
DETAJLNA 122 €

Galerija

Vabljeni na sprostitev

1. Pokličeš 051 336 596

2. Rezerviraš termin

3. Se razvajaš

Rezervacije:

Monica De La Calli

Trgovina:

Trgovina z Wellness Izdelki

Povežimo se:


© 2019 Agencija MD Spektras. Vse pravice pridržane.