Kdo Sem?

Sem ženska, mati, podjetnica. Oseba, ki sledi svojemu srcu in razumu. 

Pot transformacije, v smeri raziskovanja lastnih vzrokov težav, v realnosti okolja in odnosih me je preoblikovala. Učila sem se na novo Živeti. 

Odhod iz nezdravega okolja, okolja bede, pomanjkanja. Pogoste selitve. Nadaljnje iskanje zaposlitve. A nikoli predana usodi. Vsakodnevno sem raziskovala, aktivnostno delovala, iskala upanje in način, da Zaživim. Misel na neaktivnost me je »ubijala«. Vedno sem stremela h koristnosti. K zasluženemu Obilju, katerega nikoli nisem imela.

Eno leto zaposlitve v Domu upokojencev mi je dala ogromno za misliti, a veliko tudi vzela. Kar se odnosov in situacij tiče – veliko bolje razumeš, ko vidiš, čutiš in doživiš mnoge stvari.

Življenje samo je bilo razlog za usmeritev potencialov v zasnovo lastnega podjetja in sistema delovanja.
Odločitev za samozaposlitev je bila polna začetnih strahov, pomanjkanja samozaupanja. A z veliko mero vztrajnosti, pogumom, močno željo, voljo, samoiniciativnostjo dejanj se da doseči marsikaj. Ne glede na vpliv dejavnikov.

Graditi sem pričela podjetniško zgodbo. Posledično sem skozi intuitivna čutenja in vsakodnevna nova spoznanja, izkušnje zasnovala projekt IMPERIJ ZDRAVJA IN OBILJA. Lasten sistem izvedbe masažnih tretmajev in podjetnega delovanja.

Sledili so vzponi, padci, a nikdar nisem pomislila na vdajo. Raje kot to, sem v vsaki situaciji našla rešitev. Kljub naporom, ki so vplivali na moje počutje sem vztrajala. 

Čutila sem potrebo ostati svoja, delovati drugače. Močna na poti, ki sem si jo izbrala. Ohranjala sem zmožnost verjeti vase. Zaupati le sebi. Ker nihče ni bil ob meni, ko mi je bilo resnično težko. Vedno pa naokoli, ko so čutili potrebo usmerjati v svojo vrednost zamisli, korist.
Bolj kot besedam sem zaupala dejanjem.

Napisala in izdala sem knjigo IZ PEKLA MED ZVEZDE, pesniško zbirko PESMI MOJE DUŠE, MOJIH SANJ, ki opisujeta del resničnega življenja. 

Tudi želja po glasbi ni zamrla. Posledično sem za knjigo in zbirko pesmi spisala in posnela avtorsko istoimensko skladbo, ki jo najdeš na youtube kanalu.

Galerija

IMPERIJ ZDRAVJA IN OBILJA

  • NAČIN DELOVANJA
    možnost povezovanja z ljudmi. Sprejemanje, razumevanje, upoštevanje drug drugega. Zaupanje, zmožnost izražanja. Doseganje rezultatov zagotovljeno, z doslednostjo posameznika.
  • STORITVE
    vsi tretmaji so visoko efektivni, učinkoviti in izvedeni s kvalitetnimi rastlinskimi in eteričnimi olji, kremami prestižnega ranga in raznimi masažnimi pripomočki, s katerimi se še poveča učinek masažnega delovanja. Sistem izvedbe je prilagojen posamezniku.
  • DARILNI PROGRAM
    izbrana ponudba kakovostnih in uporabnih daril (za vse imam ekskluzivno zastopništvo) poskrbijo, da obdariš sebe in svoje bližnje, kadarkoli v letu.
 

Monica De La Calli

Vabljeni na sprostitev

1. Pokliči 051 336 596

2. Rezerviraj termin

3. Se razvajaj

Rezervacije:

Monica De La Calli

Trgovina:

Povežimo se:


© 2019 Agencija MD Spektras. Vse pravice pridžane.