Kdo Sem?

Sem ženska, mati, podjetnica. Oseba, ki sledi svojemu srcu in razumu. Ki vztraja. Se bori. Da Živi.

Moje sanje leta nazaj, uspeti v  glasbi. Vendar pot mladosti ni vodila v smeri pozitivnosti, temveč temačnosti. Skozi težke preizkušnje, psihična in fizična zlorabljanja je nekega dne padla odločitev, da sprejmem drugačno pot. Pot transformacije, v smeri raziskovanja lastnih vzrokov težav, v realnosti njenega okolja in odnosov ljudi me je preoblikovala. Učila sem se na novo Živeti. Kot bi se na novo rojevala.

Selitev (teh je bilo mnogo več, kot deset, v takrat zgolj 25-ih letih življenja) iz nezdravega okolja, okolja bede, pomanjkanja. Nadaljnje iskanje zaposlitve. Hkrati, nikoli predana usodi. Vsakodnevno sem raziskovala, aktivnostno delovala, iskala upanje in način, da Zaživim. Misel na neaktivnost me je »ubijala«. Vedno sem stremela h koristnosti. K zasluženemu Obilju, katerega nikoli nisem imela.

Eno leto zaposlitve v Domu upokojencev mi je dala ogromno za misliti, a veliko tudi vzela. Kar se odnosov in dogajanja tiče – veliko bolje razumeš, ko vidiš, čutiš in doživiš mnoge stvari.

Življenje samo je bil razlog za usmeritev mojih potencialov, v zasnovo lastnega podjetja in sistema delovanja.
Odločitev za samozaposlitev je bila polna začetnih strahov, pomanjkanja samozaupanja. A z veliko mero vztrajnosti, pogumom, močno željo, voljo, da preko individualnih dejanj (v novem okolju) pridem do uspehov, tudi na drugih področjih, katerih poti, so bile v preteklosti blokirane, zaradi vpliva večih dejavnikov. Ne glede na to, koliko sem se trudila, dokazovala, si prizadevala za napredek, sama, v minulih časih, pri večini situacij nisem imela vpliva, kakor je imelo in so imeli drugi premoč nadme. Vsekakor, tudi zaradi socialne šibkosti, vzrokov strahu.

Graditi sem pričela podjetniško zgodbo. Posledično sem skozi intuitivna čutenja in vsakodnevna nova spoznanja, reference, izkušnje zasnovala projekt IMPERIJ ZDRAVJA IN OBILJA. Lasten sistem izvedbe masažnih tretmajev in podjetnega delovanja.

Sledili so vzponi, padci, a nikdar nisem pomislila na vdajo. Raje kot to, sem v vsaki situaciji našla rešitev. Kljub naporom, ki so vplivali na moje počutje, telo, zaznamovanost, sem vztrajala. Četudi v noči jokala, v jutru začutila nov utrinek razsvetljenja, upanja, hotenja.

Uspevalo mi je. Čutila sem potrebo ostati drugačna, delovati drugače. Ne glede na vse, kar se je v času dveh let poslovne aktivnosti še dogajalo. Prihajalo na pot. Iz drugih koncev. Od drugih ljudi. V času marketinških sodelovanj. Vse to se je moralo dogoditi, da sem ostala zvesta sebi, zadovoljnim klientom. Močna na poti, ki sem si jo izbrala, tlakovala. Ohranjala sem zmožnost verjeti vase. Zaupati le sebi. Ker nihče ni bil ob meni, ko mi je bilo resnično težko. Vedno pa naokoli, ko so čutili potrebo pridigati, usmerjati drugam – v pomoč njim samim. Sama pa nikoli nisem dala poudarka besedam, od katerih se težko preživi in Živi, temveč dejanjem, v katerih sem bila veliko bolj uspešna.

Napisala in izdala sem knjigo IZ PEKLA MED ZVEZDE, pesniško zbirko PESMI MOJE DUŠE, MOJIH SANJ, ki opisujeta del resničnega življenja. Kratek opis in naročilnico najdeš, s klikom na katalog.

Tudi želja po glasbi ni zamrla. Posledično sem za knjigo in zbirko pesmi spisala ter posnela avtorsko istoimensko skladbo, ki jo najdeš na youtube kanalu.

Galerija

IMPERIJ ZDRAVJA IN OBILJA
je inspiracijsko, na podlagi življenjskih izkušenj, dobival trdne temelje obstoja, s prizadevanjem nuditi, ohraniti in širiti, za posameznika prilagojen način izvedbe storitev. Pomoč, katere sama, v stiskah nisem bila deležna, niti je ljudje niso čutili, razumeli, sprejeli, kakor jaz sama – skozi notranjo poglobljenost.

NAČIN DELOVANJA
možnost povezovanja z ljudmi. Sprejemanje, razumevanje, upoštevanje drug drugega. Medsebojna svoboda, zaupanje, sposobnost izražanja. Doseganje rezultatov zagotovljeno, z doslednostjo posameznika.

STORITVE
vsi tretmaji so visoko efektivni, učinkoviti in izvedeni s kvalitetnimi rastlinskimi in eteričnimi olji, kremami prestižnega ranga in raznimi masažnimi pripomočki, s katerimi se še poveča učinek masažnega delovanja. Sistem izvedbe je prilagojen posameznikom.

Ne glede na težavo, se pozornost usmerja v razumevanje izvora težav, iskanje rešitev za vsakega posameznika, ne glede na starost.

Glede na dosedanje izkušnje pri klientih, ki so bili in so del IMPERIJ ZDRAVJA IN OBILJA masažnih tretmajev telesa in obraza, le-ti zanesljivo učinkujejo pri regeneraciji:

Telesno: izgorelost, utrujenost, telesne bolečine, vnetja, fibromialgija, glavoboli, migrene, nespečnost, hormonske spremembe, osebe z motnjami v razvoju, odzivanju ali gibanju, skolioza, bolečine v hrbtenici, križu, išias, slaba prekrvavljenost telesa (limfni sistem – mrzle okončine, težave z ožiljem), okrevanje po poškodbah, znakih raznih boleznih, psihičnih težavah, ki so tudi posledica stresa, naporov, življenjskega stila. Prebavne težave, slabosti, oslabljen imunski sistem (zaradi slabega delovanja in obnavljanja telesnih celic), celulit, strije, preoblikovanje telesa,…

Težave s kožo (na obrazu, rokah, dlaneh, stopalih, telesu): gube, ohlapna koža (pomanjkanje kolagena, staranje kože), podočnjaki, akne, ekcemi, mozolji, rdečica, poškodovana koža od hormonskih kortikosteroidnih zdravil ali pretirane rabe ličil. Luskavica, vnetja, suha, mastna in občutljiva koža, skleroza kože, strije, celulit,… 

Preko masažnega tretmaja in pogovora se ugotovi, s čim vse se posameznik spopada, kako močna je posameznikova volja in pripravljenost vztrajati, na poti dosege rezultatov in odprave težav. Temu primerno se predlaga določen masažni tretma in zasnuje program, s katerim se v določenem časovnem roku doseže rezultate v izboljšanju počutja, izgledu kože.

Seveda moramo zase skrbeti tudi doma, kadar nismo na masažnem razvajanju. Le tako se bodo pozitivni rezultati ohranjali.

DARILNI PROGRAM
izbrana ponudba kakovostnih in uporabnih daril (večine daril ni v prosti prodaji) poskrbijo, da obdariš sebe in svoje bližnje, kadarkoli v letu.

 
 

                                                          OD SRCA DO SRCA

 

V nekem obdobju je bilo podarjenih kar nekaj masažnih tretmajev obraza (naključno klicanim osebam), prav tako telesa. Da se je pridobilo dodaten odziv ljudi, rezultate – po enem ali večih tretmajih.

Na 5-ih podjetjih, ki so sprejeli priložnost, sem predstavljala in prezentirala hitre mobilne masaže, v sklopu varovanja zdravja na delovnem mestu. Izpolnjena anketa zaposlenih ob koncu masaže, je pokazala velik interes za le-te, hkrati realno izražene prve učinke na počutju.

Vse kar sem vedno delala, sem delala s srcem. Plačilo pa je le del mojega truda, na podlagi efektivnosti dobrih dejanj.

Organizirala in izvedla sem dogodek, ob izdaji knjige in zbirke pesmi ter predstavitvi poslovnega delovanja. Opravila tudi degustacijo zeliščnega napitka Indigo, in jagodnega shake-ka, v enem izmed ljubljanskih gostišč.

Sodelovala pri obdarovanju, na eni izmed OŠ Domžale. Podarila darilne bone in knjižni paket. Dobrodelnost mi nikoli ni bila tuja.

To je le še ena dodatna potrditev več, da vse, kar delam, delam v dobro vseh – na podlagi raziskav, odzivov, preverjenih rešitev. S srcem. Z vizijo. Za rezultate.

Vedno mi je bilo pomembno najti rešitve, si pomagati, in posledično do rezultatov pomagati tudi drugim, ki želijo in sprejmejo pomoč. Delujem intuitivno, zaznavam vse okoli sebe, s poglobljenim čutom vsega in vseh, tudi same sebe.

Ker še, tako neizhodna situacija lahko postane izhodna.

Monica De La Calli

Vabljeni na sprostitev

1. Pokličeš 051 336 596

2. Rezerviraš termin

3. Plačaš naročilo po predračunu v gotovini ali s kartico

4. Se razvajaš

© 2019 Agencija MD Spektras. Vse pravice pridžane.

Stran izdelal Desbay.si

Zapri