Srčna DAMA YANG SINERGY BEAUTY M SKIN – Masažno negovalno olje Zanj 15ml

56

 

100% BIO naravno, ekološko, organsko masažno negovalno olje Prestiž

ARGAN, KAKTUS, ŠIPEK

z afrodizično eterično noto, ki prebuja moške čute in energijo moškosti

 

Podatki o izdelku (pdf.): SRČNA DAMA masažno negovalno olje Zanj

 

Za sijoč, zdrav, mladosten videz. Hitreje celi rane, ureznine, izpuščaje, odpravlja najrazličnejše težave s kožo. Prebuja moške čute in stimulira energijo moškosti. Zelo prijetno diši. Vse sestavine so popolnoma naravne in dosegajo višji rang kvalitete, zato je bila tudi proizvodna investicija višja. Opis je v spodaj priloženi datotetki.

Trenutno pa so olja na voljo v butični prodaji. Sveže pripravljena.

In z željo, da si lahko vsak privošči kvalitetno olje. Zato je tudi razlika med proizvodno in prodajno ceno izredno majhna.

Olje Srčna DAMA je narejeno z ljubeznijo, precizno, na temeljih osebne zgodbe in s predhodnim znanjem, z izkušnjami, narejenimi analizami in dlje časa trajajočim testiranjem le-tega na strankah, v sklopu masažnih neg telesa in obraza. Prav tako na temeljih učinkovitosti pri lastnem spopadanju z določenimi izzivi, tako s kožo kot s počutjem.

Ker pa so posledice nastanka določenih težav, s katerimi se spopadamo, široki, je potrebno spremeniti tudi način prehranjevanja, poskrbeti za zdravje in hormonsko ravnovesje še kako drugače, kot le pričakovati, da bodo, izbrano olje ali storitev že sama po sebi čudežno odpravila vse vzroke nastalih težav, ki nastajajo zaradi različnh dejavnikov.

Rešitve obstajajo, vendar je potrebno le-te upeljati v naš vsakdan.

Opis

 

100% BIO naravno, ekološko, organsko masažno negovalno olje Prestiž

ARGAN, KAKTUS, ŠIPEK

z afrodizično eterično noto, ki prebuja moške čute in energijo moškosti

 

SRČNA DAMA masažno negovalno olje Zanj