MOČ MASAŽNIH TRETMAJEV

MOČ MASAŽNIH TRETMAJEV

Pozdravljen/a na novi spletni strani, kjer sva le korak stran, da se poveževa.

Hiter tempo življenja, stres, premajhna ali prevelika fizična aktivnost, neustrezen način prehranjevanja, uživanja tekočine, onesnaženost okolja, slab življenjski slog, premalo skrbi za dobro počutje, življenjske preizkušnje – vse to so dejavniki, ki vplivajo na naše psiho fizično počutje in lahko vodijo v slabo počutje, bolezen in poškodbe.

Zatorej, naredi nekaj dobrega zase, že danes, in ZaŽivi svoje sanje, da ne bodo le-te živele namesto tebe, zaradi tvojega strahu, izgovorov in negativnih energij.

Personalizirani darilni boni in vrednostni darilni boni

– poljubno lahko izbereš minute, ure določene storitve in količino darilnih bono

– Bone tudi pošljemo na željeni naslov naročnika, sedež podjetja

POSTOPEK NAROČANJA

Za termine in lokacijo izvajanja ter ostala naročila storitev, ponudbo daril, pokliči 051 336 596 ali piši na info@masaznitretmaji.si (storitve) ter marketing@agencijamdspektras.com (darila/izdelki/povpraševanja za podjetja)

Oddaš naročilo za željeno storitev, darilo/izdelke, bone

Plačaš prejeti predračun na banki, pošti ali v spletni banki (prejmeš ga po elektronski pošti)

Rezervirani termin in dobava daril so potrjeni, ko je plačilo prejeto; zadostuje že poslano potrdilo o plačilu (razen ko gre za izvedbo storitve na isti dan prejetega naročila – takrat plačaš osebno s POS kartico, gotovino in prejmeš račun)

Se razvajaš na dogovorjeni termin, prejmeš darila/izdelke

Opozorilo:
– Termin lahko odjaviš najkasneje 24 ur pred dogovorjenim rokom izvedbe storitve

– Dobava kozmetike, parfumov, prehranskih dopolnil je 7 delovnih dni, ostala darila/izdelki, boni pa še isti dan odpošljemo na željeni naslov ali osebno prevzamete

ZANIMIVOST

Vsi masažni tretmaji so zasnovani znotraj podjetnega projekta Imperij Zdravja in Obilja, po sistemu izvedbe Monice De La Calli, ki temelji na celostni obravnavi posameznika/klienta, zato se tudi skozi masažno izvedbo posamičnega tretmaja posveti določenim delom telesa posamznika/klienta, koži telesa v večjem obsegu, da se doseže maksimalen učinek.

Rešitve in pomoč te čakajo na enem mestu, na podlagi večletnih izkušenj, znanja.

Poudarek na doseganju rezultatov (v točno določenem času), izboljšavah, glede na posameznikovo težavo v počutju, stanju kože (vsakomesečne analize izboljšanega stanja telesa – psiho fizično) in ohranjanju dobrega počutja (doma, v službi, s pomočjo nadaljnjih tretmajev)

Prilagaja se tudi stopnja intenzivnosti, izbira kozmetike, olj in pripomočkov. Odpravlja se vzroke nastalih težav.

Z rednimi tretmaji, se izboljšano stanje telesnega počutja vzdržuje na dolgi rok. Vsak posmameznik/klient pa potrebuje glede na lastno stanje telesnega počutja in življenjski slog (psihične in fizične napore) zase prilagojen tretma, in različno količino teh tretmajev na mesečni ravni.

Za vse generacije ljudi

Pretirana fizična aktivnost po končanem masažnem postopku odsvetovana, vsaj do naslednjega dne.

Reakcije po masažnih tretmajih so možne v manjših oblikah (npr. manjša utrujenost,…), in izzvenijo v dveh do treh dneh, počutje pa se izboljšuje postopoma (saj masažni tretmaji lajšajo in na dolgi rok odpravljajo bolečine, ipd. – ustvarja se pretok energije po telesu, aktivira točke na telesu, posledično se doseže regeneracija telesa).

Posebna darila zate, za vse zadovoljne in redne kliente.

 

Leave a Reply

Zapri